Groningers zijn trots - grijs

€ 79,00
Inclusief BTW

Deze unreadable (moeilijk leesbare) past heel goed op kantoor maar ook thuis. Hij zal de bezoeker prikkelen en inspireren. 

Elke Groninger, maar intussen ook Nederlander, kent deze uitdrukking.

Elke unreadable is door het 3D effect van de letters in eerste instantie onleesbaar (en soms ineens weer onleesbaar) maar na verloop van tijd is het duidelijk wat er staat. Enkele tips (soms bewust vaag) om het toch te kunnen lezen: gebruik je telefooncamera, knipper met iets, andere hoek, neem afstand.

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
  • Max. 250 karakters
Basiskleur
Afmeting
Soort product
Aantal
Laatste items in voorraad

  • Wij garanderen veiligheid van je gegevens tijdens het bestellen via SSL. Wij garanderen veiligheid van je gegevens tijdens het bestellen via SSL.
  • We leveren alles binnen 5-7 dagen. Wil je het sneller? Gewoon eerder bestellen :-) We leveren alles binnen 5-7 dagen. Wil je het sneller? Gewoon eerder bestellen :-)
  • Producten kunnen retour binnen 30 dagen (onder voorwaarden) mits het op maat is gemaakt voor jou (tekst). Producten kunnen retour binnen 30 dagen (onder voorwaarden) mits het op maat is gemaakt voor jou (tekst).

Het materiaal dat we gebruiken is honingraat karton. Dit doen wij omdat we vinden dat dit goed recyclebaar is en makkelijk hanteerbaar. Het weegt helemaal niets en ophangen is dus heel gemakkelijk! Twee linkerhanden? Geen probleem, het ophangen lukt je vast wel!

Bos voor materiaal
Voor elk product dat we maken planten we een boom in ons eigen bos in Burkina Faso. Dit bos zorgt voor extra CO2 opname en zorgt lokaal ook nog eens voor voedsel.

UN-3D-002-grijs
1 Items

Datasheet

Materiaal
Honingraat karton
Nieuw product